Densteds Fodklinik

Pressemeddelse "Genåbning af Densteds Fodklinik d. 6 april

Densteds Fodklinik  tjekker om  dine fødder har lidt skade under nedlukningen.


Nu kan du igen få ordnet fødder hos din lokale SADF-fodplejer, når Densteds Fodklinik igen slår dørene op for behandlinger. De seneste 15 ugers nedlukning af klinikken og resten af landet kan have store uhensigtsmæssigen følger for ældre og andre med behov for kontinuerlig fodpleje.

Genåbningen betyder, at der kommer focus  på konsekvenser på kunders fødder/sundhed, og få genoprettet de problemer som kunderne har haft efter mange ugers ufrivillig pause på vigtige behandlinger fortæller Tinna Densteds fra Densteds Fodklinik i Herlev.

Tinna Densteds er medlem af brancheorganisationen Sammenslutningen af Danske Fodplejer (SADF), som omfatter 420 dedikerede og faglig dygtige medlemmer, der alle har en grundig uddannelse bar sig. De sundhedsfaglige opgaver, som Densteds Fodklinik normalt løser, er essentielle for mange lokale borgers og især ældres sundhed og velvære - derfor er det en stor lettelse, at der igen kan åbnes op for behandlinger.

Problemer med fødderene kan hurtigt  påvirke hele kroppen- fra ankler til knæ, hofter, ryg og nakke og Tinna Densted fra Densteds Fodklinik behandler normalt rigtige mange, der ikke selv kan varetage plejen af deres fødder. De er altså afhængige af, Tinna Densted hjælper dem, og dermed har nedlukningen haft store uhensigtsmæssige føler for de kunder, som plejer at komme i klinikken.

Velplejende fødder er vigtige, og at kunder få deres fødder tilset, inden problemer bliver værre. Samt gode råd om fodtøj og pleje af fødderene siger Tinna Densted.

Fodplejer har været efterspurgt.

Densteds Fodklink og andre SADF-fodplejer har altså igen mulighed for at give professionel fodpleje og  fodbehandling af høj kvalitet - og det har været efterspurgt.

- mange  af vores 420 medlemmer er under nedlukningen dagligt blevet kontakte af kunder og pårørende samt ledere fra bosteder og plejehjem, som har rykket for vores tilstedeværelse og haft brug for vores hjælp, siger formanden for SADF, Linda Dam Havmøller, og uddyber: 

- Vi tager ansvaret for vores kunders helbred meget alvorligt og har været bekymrede for deres fodsundhed, så det glæder os meget, at vi hjælper dem, der har brug for os.

Fakta

Sammenslutningen ad Danske Fodplejer (SADF) er brancheforening for cirka 420 fodplejer, der alle har taget en SADF-godkendt uddannelse. Fodplejerne er lægeeksaminerede og er uddannet i at behandle fødder samt forbyggende og identificering sygdomsbetingede problemer.

Densteds Fodklinik ligger på Buderupvej 15 i Herlev som har været uddannet SADF-fodplejer i 35 år.


Se også  www.danskefodplejere.dk og www.denstedsfodklinik.dk